tag:blogger.com,1999:blog-8324174807000222374.post2933447880208837658..comments2023-06-29T09:32:35.326+02:00Comments on Pommes à la cannelle: Pain rustique mistrza Hamelmana/Master Hamelman’s pain rustique Paulinahttp://www.blogger.com/profile/17456515865913005259noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8324174807000222374.post-79846494344600502492014-03-03T18:31:51.819+01:002014-03-03T18:31:51.819+01:00Dziękuję i pozdrawiam serdecznie! :)Dziękuję i pozdrawiam serdecznie! :)Paulinahttps://www.blogger.com/profile/17456515865913005259noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8324174807000222374.post-25306107805210986622014-03-03T18:31:26.540+01:002014-03-03T18:31:26.540+01:00Ok, dzięki :) Może akurat zgłoszę bagietki :)Ok, dzięki :) Może akurat zgłoszę bagietki :)Paulinahttps://www.blogger.com/profile/17456515865913005259noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8324174807000222374.post-57155650488322929442014-03-03T16:26:52.379+01:002014-03-03T16:26:52.379+01:00Oj tak! Chleb to rękodzieło, które wymaga czasu i ...Oj tak! Chleb to rękodzieło, które wymaga czasu i pracy, ale ja bardzo lubię piec chleb! twój wygląda przepięknie<br />Pozdrawiam serdecznie! codojedzeniahttp://www.codojedzenia.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8324174807000222374.post-56565804352861456702014-03-02T23:16:27.587+01:002014-03-02T23:16:27.587+01:00Bagietki na poolish też piekłam, ale zupełnie mi s...Bagietki na poolish też piekłam, ale zupełnie mi się nie udały:P. Ale sam Hamelman mówi, że "najprostsze pieczywo zawsze najtrudniej uzyskać";).<br />Niestety spóźniłaś się na lutową listę i widzę, że zamieściłaś wpis na nowej, marcowej. Nie wiem co się z nim stanie, czy Wisła włączy go do lutowej czy wykasuje. Ale nic straconego, wystarczy coś upiec w marcu i dołączyć do zestawienia.<br />Pozdrawiam:).gallica.anonimicahttps://www.blogger.com/profile/17161000661390867940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8324174807000222374.post-71546214234435336592014-03-01T21:10:10.685+01:002014-03-01T21:10:10.685+01:00Dziękuję bardzo :)
Tak, zdecydowanie, książka jest...Dziękuję bardzo :)<br />Tak, zdecydowanie, książka jest warta swojej ceny! Dzisiaj upiekałam bagietki na zaczynie poolish i są powalające!<br />Nie wiem, czy nie za późno, ale przed chwilą dołączyłam chleb do lutowej listy.<br />Pozdrawiam serdeczniePaulinahttps://www.blogger.com/profile/17456515865913005259noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8324174807000222374.post-23081205628824210912014-02-27T22:39:16.764+01:002014-02-27T22:39:16.764+01:00Nie jest idealny, dlaczego? Może właśnie w tym tkw...Nie jest idealny, dlaczego? Może właśnie w tym tkwi jego rustykalny urok? Bardzo podoba mi się skórka i nieregularny miękisz.<br />Książkę mam, zakupiłam za pół ceny, ale zdecydowanie jest warta swojej ceny rynkowej;).<br />Co Ty na to, żeby dołączyć swój chleb do lutowej listy "Na zakwasie i na drożdżach": http://zapachchleba.blogspot.com/p/na-zakwasie-i-na-drozdzach.html ?gallica.anonimicahttps://www.blogger.com/profile/17161000661390867940noreply@blogger.com