I'm coming back with new ideas after the holidays :) We'll start lightly with delicious fish and vegetables baked in a paper parcel. So I leave you with a recipe and a few glimpses of holidays in south-eastern France.
Paczuszki z rybą i warzywami
Składniki (1 porcja)
1 filet z białej ryby (użyłam soli tropikalnej)
2-3 plasterki pomidora
kilka plasterków cukinii
kilka plasterków czosnku
kilka czarnych oliwek
sól morska
świeżo zmielony pieprz
oliwa z oliwek
sok z cytryny do podania
Przygotowanie
Piekarnik nagrzać do 180 st. C.
Przygotować kawałek papieru do pieczenia. Na środku papieru ułożyć plasterki cukinii i pomidora. Na warzywach ułożyć rybę. Na rybie ułożyć plasterki czosnku, polać odrobiną oliwy, posypać solą i pieprzem. Obok ułożyć oliwki.
Papier zawinąć w paczuszkę i wstawić do piekarnika. Piec 15-20 min.
Wyjąć z piekarnika i lekko przestudzić.
Podawać polane sokiem z cytryny i świeżym chlebem.
Smacznego!
Fish and vegetables parcels
Ingredients (serves 1)
1 filet white fish (I used tropical sole)
2-3 slices tomato
a few slices zucchini
a few slices garlic
some black olives
sea salt
freshly ground pepper
olive oil
lemon juice to serve
Method
Preheat the oven to 180 ° C.
Prepare a piece of baking paper. Put slices of zucchini and tomato at the center of the paper. Put the fish on the vegetables. Put slices of garlic on the fish, pour a little olive oil over, sprinkle with salt and pepper. Arrange a few olives.
Wrap the baking paper in a parcel and put in the oven. Bake for 15-20 minutes.
Remove from the oven and cool slightly.
Serve drizzled with lemon juice and fresh bread.
Enjoy!
Ciekawy pomysł na obiad. Dziękuję za dodanie do akcji :)
OdpowiedzUsuń