Do you like tuna? I love it! So often I make a tuna spread for sandwiches. Try it!
Pasta z tuńczyka
Składniki
1 puszka tuńczyka w zalewie (ok. 140 g)
200 g ricotty
2 łyżki jogurtu naturalnego
sok z 1/2 cytryny
sól morska
świeżo zmielony pieprz
koperek do podania
Przygotowanie
Tuńczyka odsączyć na sitku, a następnie rozdrobnić widelcem. Dodać ricottę, jogurt, sok z cytryny, doprawić solą i pieprzem i dokładnie wymieszać.
Podawać z koperkiem.
Smacznego!
Tuna spread
Ingredients
1 can tuna in brine (about 140 g)
200 g ricotta
2 tablespoons plain yogurt
juice of 1/2 lemon
sea salt
freshly ground pepper
dill to serve
Method
Drain tuna in a sieve, then crush with a fork. Add the ricotta, yogurt, lemon juice, season with salt and pepper and mix thoroughly.
Serve with dill.
Enjoy!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz