Great combination of pineapple, mascarpone and coconut. In a non-alcoholic version ;)
Deser piña colada
Składniki (2 porcje)
1/2 świeżego ananasa
250 g mascarpone
4 łyżki kremówki
2 łyżki cukru pudru (lub więcej do smaku)
1 łyżeczka naturalnego ekstraktu waniliowego
wiórki kokosowe
Przygotowanie
Ananasa obrać, pokroić na mniejsze kawałki i dokładnie zmiksować.
Mascarpone zmiksować z kremówką, cukrem pudrem i ekstraktem waniliowym.
Do szklanki lub deserowego pucharka wlać mus ananasowy, następnie wyłożyć krem mascarpone i posypać wiórkami kokosowymi.
Smacznego!
Piña colada dessert
Ingredients (serves 2)
1/2 fresh pineapple
250 g mascarpone
4 tablespoons heavy cream
2 tablespoons icing sugar (or more to taste)
1 teaspoon natural vanilla extract
desiccated coconut
Method
Peel pineapple, cut into smaller pieces and mix thoroughly.
Mix mascarpone with heavy cream, icing sugar and vanilla extract.
Put the pineapple mousse to the dessert dish or a glass, then pour the mascarpone cream over and sprinkle with coconut.
Enjoy!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz