Another recipe for new section for babies! Delicious potato, carrot and broccoli cream with veal, which is the perfect meat for our little ones.
Purée warzywne z cielęciną
Składniki
1 mały ziemniak lub 1/2 dużego
2-3 różyczki brokuła
1 mała marchewka
20 g cielęciny (eskalopki)
szczypta soli
1 łyżeczka oliwy z oliwek
Przygotowanie
Ziemniaka i marchewkę obrać. Warzywa i mięso opłukać i pokroić na mniejsze kawałki. Włożyć do koszyczka do gotowania na parze i ugotować według instrukcji urządzenia.
Ugotowane składniki wrzucić do misy miksera razem z wodą z gotowania, solą i oliwą i zmiksować na gładki krem.
Smacznego!
Vegetable purée with veal
Ingredients
1 small or 1/2 large potato
2-3 broccoli florets
1 small carrot
20 g veal (escalope)
pinch of salt
1 teaspoon olive oil
Method
Peel potato and carrot. Rinse the vegetables and meat and cut into smaller pieces. Put in the steaming basket and cook according to the instructions of the equipment.
Transfer the cooked ingredients into the mixer bowl along with boiling water, salt and olive oil and mix to a smooth cream.
Enjoy!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz