2 marca 2015

Cynamonowe jabłko z rodzynkami/Cinnamon apple with raisins

Pyszny, rozgrzewający deser dla maluchów.

A delicious, warming dessert for babies.



Cynamonowe jabłko z rodzynkami


Składniki

2 średnie jabłka
1 łyżeczka rodzynek
kawałek kory cynamonowej
szczypta mielonego cynamonu


Przygotowanie

Jabłka opłukać, obrać,usunąć gniazda nasienne, pokroić na mniejsze kawałki i przełożyć do koszyka do gotowania na parze razem z rodzynkami i korą cynamonową. Ugotować zgodnie z instrukcją urządzenia.

Wyjąć korę cynamonową i rodzynki. Ugotowane jabłka lekko zmiksować.

Jabłka przełożyć do miseczki. Posypać rodzynkami i mielonym cynamonem.

Smacznego!



Cinnamon apple with raisins


Ingredients

2 medium apples
1 teaspoon raisins
a piece of cinnamon bark
pinch of ground cinnamon


Method

Rinse apples, peel them, remove the core, cut into smaller pieces and put into the steaming basket along with raisins and cinnamon bark. Cook according to
instructions of the device.

Remove the bark of cinnamon and raisins. Mix
lightly the cooked apples.

Transfer apples into a bowl. Sprinkle with raisins and ground cinnamon.

Enjoy!



2 komentarze: