You can serve borsch with an egg as I did. It's delicious! If you have stock and cooked beet roots, this recipe will be very easy.
Barszcz z jogurtem chrzanowym
Składniki
1,5 l bulionu
500 g ugotowanych buraków
sok z 1 cytryny
sól, pieprz
jajko ugotowane na twardo do podania (opcjonalnie)
Jogurt chrzanowy
2 łyżki jogurtu naturalnego
1 łyżeczka tartego chrzanu
sól, pieprz
Przygotowanie
Ugotowane buraki zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do gorącego bulionu. Gotować 5 min., następnie dodać sok z cytryny i doprawić do smaku.
Jogurt wymieszać z chrzanem i doprawić do smaku.
Barszcz podawać z jajkiem i jogurtem chrzanowym.
Smacznego!
Borsch with horseradish yoghurt
Ingredients
1,5 l stock
500 g cooked beets
juice of 1 lemon
salt, pepper
hard-boiled egg to serve (optional)
Horseradish yogurt
2 tablespoons plain yogurt
1 teaspoon grated horseradish
salt, pepper
Method
Grate cooked beets on the coarse mesh and add to hot stock. Cook for 5 minutes, then add the lemon juice and season to taste.
Mix yogurt with the horseradish and season to taste.
Serve borsch with egg and horseradish yogurt.
Enjoy!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz