Give your little ones some fennel to taste. I'm sure they will like it!
Krem z ziemniaka i kopru włoskiego z kurczakiem
Składniki
20 g filetu z kurczaka
1 mały ziemniak
1/4 bulwy kopru włoskiego
mleko modyfikowane
Przygotowanie
Obrać, opłukać i pokroić ziemniaka. Koper włoski opłukać i pokroić. Warzywa wrzucić do koszyczka do gotowania na parze. Na wierzchu ułożyć kurczaka. Ugotować według instrukcji urządzenia.
Wyjąć kurczaka i drobno pokroić (można też zmiksować z warzywami). Warzywa wrzucić do misy miksera, zalać wodą z gotowania, dodać odpowiednią ilość mleka modyfikowanego do ilości wody i zmiksować na krem.
Krem przelać do miseczki, posypać kurczakiem.
Smacznego!
Potato and fennel cream with chicken
Ingredients
20 g chicken fillet
1 small potato
1/4 fennel bulb
formula
Method
Peel, rinse and slice the potato. Rinse and cut fennel. Put the vegetables into the steaming basket. Put the chicken on the top. Cook according to the instructions of the equipment.
Remove the chicken and cut into small pieces (you can also mix it with vegetables). Put the vegetables into the mixer bowl, pour cooking water over, add the amount of formula appropriate to the amount of water and mix to cream.
Pour the cream into a bowl, sprinkle with chicken.
Enjoy!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz