28 lutego 2015

Risetti z pieczarkami i kurczakiem/Risetti with mushrooms and chicken

Risetti  to malutki makaron, podobny do ryżu (stąd jego nazwa). Jest świetny na początek drogi Waszego malucha z makaronem. Pieczarki i kurczak są jedynie posiekane, a nie zmiksowane, tak aby bobas mógł je pogryźć.

Risetti is a tiny pasta, similar to rice (hence, its name). It's great to start the way of your baby with pasta. Mushrooms and chicken are only chopped and not mixed, so that he/she can chew them.




Risetti z pieczarkami i kurczakiem


Składniki

20 g filetu z kurczaka
3 pieczarki
mały kawałek cebuli
1 łyżka ugotowanego makaronu risetti


Przygotowanie

Pieczarki obrać, opłukać, osuszyć, pokroić na mniejsze kawałki. Cebulę drobno pokroić. Warzywa wrzucić do koszyka do gotowania na parze. Na warzywach ułożyć opłukany filet z kurczaka i ugotować według instrukcji urządzenia.

Warzywa i kurczaka drobno pokroić. Pieczarki i cebulę włożyć do miseczki, dodać makaron i posypać kawałkami kurczaka.

Smacznego! 



Risetti with mushrooms and chicken


Ingredients

20 g chicken fillet
3 mushrooms
a small piece of onion
1 tablespoon cooked risetti pasta


Method

Peel mushrooms, rinse them, dry and cut into smaller pieces. Chop the onion. Place
vegetables in the steaming basket. Put the rinsed chicken fillet on the vegetables and cook according to the instructions of the device.

Chop
vegetables and chicken. Transfer mushrooms and onions to the bowl, add the pasta and sprinkle with pieces of chicken.

Enjoy!



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz