A great addition to soups, pasta, grilled meat or fish. Make it at least once and you won't want to eat the bought one never again!
Klasyczne pesto
Składniki
1 pęczek świeżej bazylii
1/2 ząbka czosnku
1 łyżka orzeszków piniowych, uprażonych na suchej patelni
1 łyżka tartego Parmezanu
3 łyżki oliwy z oliwek
sól, świeżo zmielony pieprz
Przygotowanie
Wszystkie składniki zmiksować blenderem. Nie miksujcie zbyt dokładnie, aby można było wyczuć każdy składnik.
Smacznego!
Classic pesto
Ingredients
1 bunch fresh basil
1/2 clove garlic
1 tablespoon pine nuts, toasted on a dry frying pan
1 tablespoon grated Parmesan cheese
3 tablespoons olive oil
salt, freshly ground pepper
Method
Mix all the ingredients with blender. Do not mix too thoroughly so that you can feel each ingredient.
Enjoy!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz