A great idea for breakfast, afternoon tea or dessert. This smoothie is more substantial thanks to millet and it will help you survive until lunch or dinner ;) And it's fit! ;)
Smoothie truskawkowe z kaszą jaglaną
Składniki (1 porcja)
200 g truskawek
3 łyżki ugotowanej kaszy jaglanej
150 ml jogurtu naturalnego
1 kostka cukru palmowego (ok. 12 g)
szczypta imbiru
Do podania
kostki lodu
Przygotowanie
Truskawki oczyścić i pokroić na mniejsze kawałki. Wrzucić do misy blendera i zmiksować na gładkie puree. Dodać resztę składników i dokładnie zmiksować.
Wstawić do lodówki i schłodzić.
Podawać z kostkami lodu.
Smacznego!
Strawberry smoothie with millet
Ingredients (serves 1)
200 g strawberries
3 tablespoons cooked millet
150 ml plain yoghurt
1 cube palm sugar (about 12 g)
pinch of ground ginger
To serve
ice cubes
Method
Clean strawberries and cut into smaller pieces. Toss into a blender bowl and mix to a smooth puree. Add the remaining ingredients and mix thoroughly.
Chill in the fridge.
Serve with ice cubes.
Enjoy!
uwielbiam truskawkowe smoothie, a takie z dodatkiem kaszy jaglanej są jeszcze bardziej pożywne!
OdpowiedzUsuńDokładnie! :)
Usuń