Wreszcie są! Czerwone,
soczyste, słodkie… Truskawki. Mieszkanie na południu ma swoje zalety – większość
owoców i warzyw jest dostępna wcześniej. Mogę się więc już teraz rozkoszować
pysznymi, truskawkowymi deserami ;)
They
are finally here! Red, juicy, sweet ... Strawberries.
Living in the south has its advantages - most
fruits and vegetables is available
earlier. So I can
now enjoy delicious,
strawberry desserts ;)
Deser
serowy z truskawkami
Składniki
(1 porcja)
125 ml ricotty
2-3 łyżeczki cukru pudru
100 ml śmietanki kremówki
36%
2-3 truskawki
garść płatków migdałowych
Przygotowanie
Ricottę wymieszać z
cukrem pudrem i włożyć do pucharka. Kremówkę ubić na sztywno i przykryć nią
masę serową. Truskawki pokroić i położyć na śmietanie. Płatki migdałowe uprażyć
na patelni na małym ogniu i posypać deser.
Smacznego!
Cheese dessert with
strawberries
Ingredients (serves 1)
125
ml ricotta
2-3 tsp icing sugar
100 ml cream 36% for whipping
2-3 strawberries
a handful of flaked almonds
2-3 tsp icing sugar
100 ml cream 36% for whipping
2-3 strawberries
a handful of flaked almonds
Method
Mix the ricotta with icing sugar and put into the dish. Whip the cream to stiff and cover the cheese batter. Cut the strawberries and put on cream. Roast the almond flakes in a pan over low heat and sprinkle the dessert.
Enjoy!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz