Another wonderful and light recipe for a quick lunch or dinner from Donna Hay's book "Fresh and light".
Paczuszka z krewetkami
Składniki (1 porcja)
200 g surowych, oczyszczonych krewetek
garść fasolki szparagowej
1/4 czerwonej papryczki chili, drobno posiekanej
1 ząbek czosnku, drobno posiekanego
oliwa z oliwek
1 łyżka natki pietruszki
sól, pieprz
Przygotowanie
Piekarnik nagrzać do 200 st. C.
Na papierze do pieczenia ułożyć fasolkę i krewetki. Całość polać oliwą wymieszaną z chili i czosnkiem. Papier zawinąć w paczuszkę, tak aby składniki gotowały się na parze. Wstawić do piekarnika i piec ok. 15 min.
Wyjąć z piekarnika i ostrożnie otworzyć paczuszkę (uwaga na parę!). Całość posypać natką pietruszki i doprawić solą i pieprzem.
Podawać np. z kuskusem.
Smacznego!
Prawn parcel
Ingredients (serves 1)
200 g raw, cleaned prawns
a handful of green beans
1/4 red chilli, finely chopped
1 clove garlic, finely chopped
olive oil
1 tablespoon fresh parsley
salt and pepper
Method
Preheat the oven to 200°C.
On a baking paper, arrange the beans and shrimp. Pour olive oil mixed with chili and garlic over. Wrap the paper in a small package so that the ingredients boil in steam. Put in the oven and bake for about 15 minutes.
Remove from the oven and carefully open the packet (be carefulas there's a lot of steam going out!). Sprinkle with parsley and season with salt and pepper.
Serve eg. with couscous.
Enjoy!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz