The easiest way to enjoy a delicious and healthy dessert. Zero chemistry, no sugar, only fruit! A refreshing sweetness of mango in the best sorbet ever!
Sorbet z mango
Składniki
2 dojrzałe mango
sok z 1/2 cytryny
Przygotowanie
Mango obrać, miąższ odkroić od pestki i pokroić na mniejsze kawałki. Wrzucić do misy blendera razem z sokiem z cytryny i dokładnie zmiksować na gładkie puree.
Przelać do pojemnika na lody i włożyć na kilka godzin do zamrażalki. Przez 2-3 h wyjmować sorbet z zamrażalki mniej więcej co 30 min. i miksować blenderem, aby uniknąć powstawania kryształków lodu.
Smacznego!
Mango sorbet
Ingredients
2 ripe mangoes
juice of 1/2 lemon
Method
Peel mangoes, cut off the pulp of the pip and cut into smaller pieces. Throw into the blender bowl with the lemon juice and mix thoroughly to a smooth puree.
Pour into an ice cream container and put in a few hours in the freezer. For 2-3 hours remove the sorbet from the freezer every 30 minutes and mix to avoid the formation of ice crystals.
Enjoy!
http://durszlak.pl/akcje-kulinarne/akcja-lodowa-2015#
pyszny sorbet!
OdpowiedzUsuńPotwierdzam! :)
Usuń