21 maja 2015

Sorbet z mango/Mango sorbet

Najprostszy sposób na pyszny i zdrowy deser. Zero chemii, zero dodatku cukru, same owoce! Orzeźwiająca słodycz mango w najlepszym sorbecie!

The easiest way to enjoy a delicious and healthy dessert. Zero chemistry, no sugar, only fruit! A refreshing sweetness of mango in the best sorbet ever!




 Sorbet z mango


Składniki

2 dojrzałe mango
sok z 1/2 cytryny


Przygotowanie

Mango obrać, miąższ odkroić od pestki i pokroić na mniejsze kawałki. Wrzucić do misy blendera razem z sokiem z cytryny i dokładnie zmiksować na gładkie puree. 

Przelać do pojemnika na lody i włożyć na kilka godzin do zamrażalki. Przez 2-3 h wyjmować sorbet z zamrażalki mniej więcej co 30 min. i miksować blenderem, aby uniknąć powstawania kryształków lodu.

Smacznego! 





Mango sorbet


Ingredients

2 ripe mangoes
juice of 1/2 lemon


Method

Peel mangoes, cut off the pulp of the pip and cut into smaller pieces. Throw into the blender bowl with the lemon juice and mix thoroughly to a smooth puree.

Pour into an ice cream container and put in a few hours in the freezer. For 2-3 hours remove the sorbet from the freezer every 30 minutes and mix to avoid the formation of ice crystals.

Enjoy!



http://durszlak.pl/akcje-kulinarne/akcja-lodowa-2015# 


Akcja lodowa 2015 Wiosenne słodkości!

2 komentarze: